2020-04-05 08:02:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nagyon jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatosan

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Kerülje az éles szerszámok használatát, kellő óvatossággal kezelje a konyhai gépeket, különösen akkor, ha épp feszült, vagy dühös valami miatt. A kemény fizikai munka, vagy a sport viszont élvezetet jelentene önnek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Élénk, vidám és társaságkedvelő hangulatában van, jól megérteti magát családjával, partnerével. Az érzelmi és intellektuális összhang elengedhetetlen ma az ön számára, ennek megteremtésében segít a Vénusz-Mars trigonja a levegős jegyekben.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon érzelmes hangulatban van, mivel a Vénusz az első sorsterületén halad át, de nem szabad az érzelmeire folyamatosan racionális választ keresnie, mert ez gátlásokhoz vezethet. Ne analizáljon, elemezzen állandóan, engedjen teret a spontaneitásnak!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Uránusz között kialakult trigon miatt ma valami újra és másra vágyhat, de tanácsos ezeket megfontolni, mert váratlan fejlemények állhatnak elő. Kerülje a hirtelen érzelmi megnyilvánulásokat is!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz-Mars trigonja kiemelkedő hatással van önre. Úgy érzi, a nehézségek még inkább összekovácsolják partnerével, talán még sosem álltak olyan közel egymáshoz, mint most. Romantikus este vár önre!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az első sorsterületéről trigont alkot az Uránusszal: nagy érdeklődéssel olvashat történelemmel, filozófiával, vagy politikával kapcsolatos könyveket, oldalakat. Egyre vigyázzon: csak megbízható forrásból tájékozódjon!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz trigonban áll a Marssal, ez a szerelmi életre helyezi a hangsúlyt, nagyon élvezetes napot tölthet ma kedvesével. Együtt főznek-sütnek, kipróbálnak egy új receptet, és éjszakába nyúlóan beszélgethetnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szüksége van a szellemi kihívásra, és bizony az érdekes emberek társaságára is. Talán megoldás lehet, ha felhívja a barátait telefonon, vagy keres egy érdekes könyvet, megnéz egy dokumentumfilmet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remekül érzi magát otthon, ellazult, békés állapotban van, szívesen pihen, olvas. Kimerítette az elmúlt időszak, muszáj feltöltődnie.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatosan, ismét bebizonyította, hogy ön remek üzletember. Hívja fel a rokonait telefonon, jól fog nekik esni az érdeklődés.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igénye lehet arra, hogy valami teljesen újba fogjon, talán az otthona átalakításán gondolkodik. Ösztönösen érzi, hogy szüksége van a megújulásra. Megérzését követni kell, döntése előtt azonban mindent gondoljon végig.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön hetedik sorsterületén vonul át, ön most ösztönösen ráérez partnere vágyaira, és hajlamai is van rá, hogy teljesen alárendelje magát partnere igényeinek. Ha szingli, akkor egész napját telefonon vagy online töltheti, mert nagy szüksége van az emberi kapcsolatokra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: